Skippar sockret

Standard

Jag och maken har ett två månader långt sockerstopp. Vi hoppar alltså över kakor, läsk, godis, chips osv. Vi är inte så galna att vi skippar allt socker, herregud det är till och med socker i salami, nån måtta får det vara.

Det är nu, strax efter 8 på kvällen som suget sätter in på allvar. Jag vill ha en kopp te med något gott till. Det får bli några skorpor, utan något på. Ingen vits att ersätta socker med fett.

 

Annonser

5 responses »

  1. Du kanske skulle ta salami på skorporna..

    I höstas körde min man rätt hårt med LCHF. Det är inte riktigt min grej eftersom allt jag tycker är gott är kolhydrater, men jag följde hans exempel att bara äta lördagsgott. Eller jag följde det i princip kan man säga.. Anyway, det slutade med att vi svullade något så kopiöst på lördagarna, som om det var vår sista dag i livet. Hoppas ni inte är likadana när 2 månader har gått 😉

    • Tanken är väl att vi efter de här två månaderna ska återgå till ett mer normalt svullande. LCHF hade jag aldrig klarat, bröd som är så gott. Jag tror helt enkelt på en bra balans av kalorier in och kalorier ut. Och att se till så man får i sig de nyttigheter man behöver via de kalorierna.

  2. Bra kämpat. Det är ju inte lätt, nästan som att sluta röka men jag tror att ni klarar det.
    Kraaaaaaaaaaaaaam.

    • Det verkar som om ni är ett så tajt gäng. Socker är gott, så gott. Annars hade ju inte grottmänniskorna vetat att de behövde äta det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s