Bröllop, Toscana, Hemmafru

Tänk vad onödigt det var med all nervositet och stress. Bröllopet blev ju precis så som vi ville ha det. Avslappnat, fullt med vänner och familj, roligt, mysigt, kärlek. Klänningen satt bra och min syster gjorde ett kanonjobb med smink och hår. Jag kände mig vacker och det händer inte ofta. (Bilder kommer kanske senare, om jag hittar några som inte avslöjar för mycket.) Som en bonus fick vi ett gäng kossor som vittnen vid vigseln och en och en halv kanonsalut.

Bröllopsresan bar till Toscana. Vi bodde på ett underbart litet Bed & Breakfast i en liten by som heter San Donato in Poggio. Därifrån gjorde vi dagsturer bland annat till Pisa och Sienna. Till och med bilturerna är värda att minnas, vilka vyer uppifrån bergen.

Nu är makens (wow) semester slut och jag är hemmafru i en vecka. Men jag har ett rätt stort projekt att göra till jobbet så jag lär inte gå sysslolös. Måste bara sluta dumstirra på vigselringen först.

Annonser

5 kommentarer

Filed under Uncategorized

5 responses to “Bröllop, Toscana, Hemmafru

  1. Jag har kvar samma make, men annan bloggadress. Härligt med en minnesvärd dag och en skön resa!

  2. Fia

    Så trevligt det lät.. =) Själv har man åkt på en rejäl förkylning här, men kommer nog igen till helgen 😉

  3. Mamma

    Du var så otroligt vacker men det betyder inte att du inte är det annars. Till vardags gäller också att vissa dagar strålar man och är jättevacker, vissa dagar , av olika anledningar, strålar man lite mindre och är inte lika vacker. Det måste vara därför man säger att skönheten kommer inifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s