”Sårbara, Svaga, Vilda och ömma.”

”Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör.”

I mitt andra pocketkedjepaket hade Lilla O lagt ner Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst.  I boken har Mia samlat sina krönikor från tidningen mama och blogginlägg från två korta men intensiva bloggperioder. Vi får följa med henne under ytan till det som verkligen betyder något och hon finns där i texterna nästan fysiskt närvarande. Det är ärligt och personligt och jag känner igen mig. Jag skrattar, gråter och tröstas.

Jag önskar att jag hade fått läsa den här boken tidigare, innan det blev så jävla viktigt för mig att vara omtyckt av alla. (Just här, i recensionen av just den här boken, kändes en svordom okej.)

”Jag försöker lära mig att jag inte kan bli älskad av alla, att det går bra ändå.”

Tack Lilla O för en fantastisk bok.

Nu har jag problem. Jag bara älskar den här boken så naturligtvis vill jag att fler ska få läsa den. Samtidigt vill jag ha kvar den i min bokhylla och plocka fram den om och om igen. Jag får helt enkelt gå och köpa mig ett eget exemplar. Fiktiviteter, du har en pärla att vänta.

Annonser

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “”Sårbara, Svaga, Vilda och ömma.”

 1. Så, det är alltså en bra bok det där! Jag har sett omslaget säkert hundratals gånger nu, och inte blivit klok på vad det är för slags bok – och inte har jag iddats googla heller. Men nu blir jag lite sugen på den!

  • Du måste absolut läsa den. Den är fantastisk. Jag tror dessutom att du som mamma hittar fler dimensioner än vad jag gjorde.

 2. Jag kan bara hålla med . den är fantastisk, alla kvinnor (särskilt mammor) borde få den gratis och ”tvingas” läsa den 🙂

 3. Aha Det är här du finns
  Tack rara för ett fint paket
  Nu ska jag kika runt här hos dig

  • Välkommen hit Att ha det gott. Hoppas du hittar något du gillar. Jag är så glad att paketet blev omtyckt. Det är alltid lite nervöst.

 4. Pingback: Avig Maria « Fröken H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s