Pocket & Trix: första paketet


För någon dag sedan dök paketet upp från min hemliga bokvän. Det var en sprängfylld M-påse jag fick bära hem från affären.

I påsen fanns klassikern Anna Karenina, en presentbok om vin, en handfull olika tepåsar med spännande smaker, två chokladkakor, två bokmärken samt ett vykort.

Tack så jättemycket för paketet, jag kastade mig över den ena chokladen så snabbt att bara pappret fick vara med på bilden. Bokmärket med ”sistaraden-funktionen” är supersmart. Jag ser fram emot att läsa Anna Karenina men den får nog ligga och vänta ett tag, min hjärna går inte på högvarv nu.

Tack än en gång,

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Pocket & Trix: första paketet

  1. Sofie

    Hej hej. Ang rekomenderade böcker beror det lite på vad du gillar för sort. Vildängel är liter ”svår” då hon skriver om sitt eget liv och vad som händer henne. Henning Mankell har jag inte läst och den har stått oläst jättelänge så det är dags att dela på oss. En deckare ska det vara i alla fall. Den andra kvinnan är lite rolig, handlar om en svärmor som tar på tok för mycket plats. De tre rekomenderar jag väl mest skulle jag tro =) Ha en bra kväll //Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s