Gallimathias samt Kusinen från landet –Mathias Evanne

Standard

Mathias Evanne är frisören och Luleå-profilen som växte upp i ett frikyrkligt hem i den lilla byn Tallberg. I dessa två böcker skriver Mathias i krönikeform om livet med man, tre barn och hund. Vi får följa frisören, partyräven, glamourgossen men framförallt pappan Mathias genom hisnande äventyr, dråpliga episoder, galet roliga upptåg men också allvarliga och eftertänksamma stunder.

Böckerna får mig att skratta, gråta en skvätt och fundera på vad som är viktigt i livet. Det här är böcker som man först sträckläser för att sedan då och då plocka fram och på måfå läsa lite här och där.

Jag kommer definitivt plocka fram böckerna många gånger igen.

Annonser

8 responses »

  1. Den där har jag varit lite sugen på att läsa, men jag har alldeles glömt bort den! Om det är den som jag tror, så kom den ut för något år sedan?

  2. Hej Hanna! Jag är också ny bokbloggare som har hittat hit! Kul att du tagit dig från Blekinge och norrut – jag har flytt(at) från Västerbotten till Malmö jag.. =)

  3. Det är jag som läser dåligt! Klart du har flyttat söderut, inte norrut. Hur trivs du i Karlskrona? Jga gillar blekinge – har själv sommarhus i Karlshamns skärgård!

  4. Hej! Det är jag som är din hemlige bokvän i Pocket & Prassel 2.0. Det ska bli roligt att hitta på nåt bra till dig =)

  5. Hej! Bara en liten uppmaning, som jag glömde att nämna i mejlet till alla Pocket & Prassel-deltagare: Hör av dig till den som du ska skicka brev till! Använd en anonym mejladress eller skriv en kommentar! (Se inlägg på min blogg + kommentarer)Ursäkta tankspriddheten! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s